Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2ο CONFLICT 2008

Αναδημοσιεύουμε από το PBZone, σχόλια αναλυτικά σχόλια παικτών για τα τουρνουά της πρώτης περιόδου.

-->
BLACK ACES OFFICIAL DEBRIEFING
==============================

Το δεύτερο σκελος του RPPL MilSim ηταν ισως απο τα πιο ομορφα σκέλη tournaments που η ομαδα μας εχει συμμετάσχει.

Το Fair Playing τηρηθηκε κατα γράμμα (τουλαχιστον απο τις ομαδες που αντιμετωπισαμε εμεις) και το σημαντικοτερο, το Fair Playing τηρήθηκε σε μια φαση που ακομα και η υπαρξη διαιτητη θα ηταν μάλλον ανουσια.




Η διοργανωση ηταν επισης παρα πολυ καλη και στην εμπειρια που ειχε "υποσχεθει" στις ομαδες οτι θα προσφερει, την τηρησε κατα γράμμα
(...by the book)

Η ομαδα μας αγωνισθηκε με τους Werewolves τους Αυτονομιστες, και τους Blitzkrieg. Στα παιχνιδια αυτα ανταλλαξαμε τις λιγοτερες μπιλιες που εχουμε ανταλλαξει ποτε και σε ολα κινηθηκαμε με βαση τακτικων MilSim και με το σκοταδι να καλυπτει οσο το δυνατον τις κινησεις μας.

Η ομαδα μετα το περας του σκελους συμφωνησε οτι εκανε το καλυτερο που μπορουσε, νικησε το μοναδικο σκελος οπου δεν μετραει ο αριθμος της μπιλιας που θα πεσει αλλα η τακτικη... Ολοι το χαρηκαμε και οχι τοσο την πρωτη θεση που λαβαμε (ειχαμε δηλωσει και πριν την εναρξη οτι ειμασταν εκει για την διασκεδαση μας και ειχαμε προτεινει και πριν την εναρξη την απαλοιφη βαθμολογιας), αλλα τον χαβαλε να κυνηγιομαστε για ενα κομματι χαρτι με αλλους 5 μαντραχαλαιους(λαιες) μεσα στη νυχτα.

Τωρα οσον αφορα την βαθμολογια και την διαφωνια μας με την διαιτησια (την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ομολογουμενως του φιλου Parazo-o οποιος ετρεξε πολυ εκεινη τη νυχτα να προλαβει τους παντες και την ομαλη διεξαγωγη των παιχνιδιων) /διοργανωση για εκεινη την σελιδα (αριθμος 100 αν θυμομαστε καλα) ο αριθμος της οποιας απλα δεν υπηρχε εγγράφως στο βιβλιο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα (ακομα και αν μας εδινε τρελά μεγαλυτερη συνολικη βαθμολογια), αρκει που "αλληλοσκοτωθηκαμε" με τους Αυτονομιστες για το λαθος κομματι χαρτι... (αυτο και αν λεγεται χαβαλες )

Η πιστα δεν θυμιζε σε τιποτα τα προηγουμενα παιχνιδια μας εκει και μετα απο μερικες νυχτερινες τουμπες ορισμενων απο εμας μαθαμε και τα κατατοπια.
Παντως η εμπειρια το να βρισκεσαι σε ενα "δωματιο" 3x1.5 φωτιζομενο με λαμπα σε ενα πεδιο ολοσκοτεινο γνωριζοντας οτι οι παντες θα ηθελαν να βρισκονται στο δωματιο αυτο "παση θυσια" ανεβαζει την αδρεναλινη/φοβο σε πολυ επικινδυνα επιπεδα.

H πλοκη ηταν ακρως ενδιαφερουσα και το γεγονος με το κοινο extraction point εδωσε κυριολεκτικα τον χαρακτηρα "σφαγης προβατων" στο ολο νυχτερινο σκηνικο. Σωστο ηταν επισης κατα την κριση μας το γενονος οτι οι ομαδες δεν γνωριζαν σε ποια γωνια της πιστας θα ηταν οι αντιπαλοι (λογω της κληρωσης) και αυτο εδινε επισης εναν πιο "ρομαντικο τονο" στην "μαχη".

Τελος θα θελαμε να ευχαριστησουμε ολες τις ομαδες του σκελους που επεδειξαν επαγγελματικη συμπεριφορα ως προς τους αντιπάλους τους στα παιχνιδια τους τηρωντας την Βιβλο σε ολα της τα... "εδαφια" και εδωσαν ακομα μεγαλυτερη αξια σε εκεινη την Σαββατοβραδυνη μας Paintballικη διασκεδαση. Το MilSim πραγματικα εδειξε τον καλυτερο του εαυτο.
(στα πλαισια tournament παντα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου