Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

CONFLCIT #4 : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & GAMEPLAY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011-09-30
ΤΟΠΟΣ:
Σπάτα, πεδίο Play Paintball
Το πεδίο βρίσκετε στην ένωση των οδών Αγ. Χριστόφορου( Λεωφόρος Σπάτων –Πικερμίου)  και Ζήνωνος  300 μέτρα από τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη , 1.200 μέτρα από το Αττικό πάρκο και 900 μέτρα από τον νέο πολυχώρο blanospark. Η πρόσβαση γίνετε από Λ. Σπάτων –Πικερμίου ,από Λ. Μαραθώνος ,από την  έξοδο Ρ16(Ραφήνα) και έξοδο 17 (Παιανία –Σπάτα ).


ΩΡΕΣ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 0800
BRIEFING: 0845
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 0915 (ισχύει το non show)

ΣΕΝΑΡΙΟ:
Κατά την επιχείρηση «Neptune» κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης το ένα από τα ελικόπτερα των SEALs. Το Blackhawk ήταν ένα από τα λίγα νέα μοντέλα, τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογία stealth. Οι SEALs 
ανατίναξαν τα συντρίμμια ώστε να μη μπορέσει να γίνει κλοπή της τεχνολογίας.

Φήμες ήθελαν Κινέζους να αποκτούν πρόσβαση στο κατεστραμμένο ελικόπτερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι operators της ιδιωτικής εταιρίας ασφαλείας «Dark Water» ανέκτησαν σημαντικά μέρη του ελικοπτέρου που δεν καταστράφηκαν: πλακέτα του συστήματος κρυπτογράφησης επικοινωνιών, μέρος της stealth επικάλυψης, και κομμάτι στερεού καυσίμου που ανέπτυσσαν οι αμερικάνοι τα τελευταία 3 χρόνια.

Όμως στο κατόπιν τους βρίσκονται ρώσοι της πρεσβείας οι οποίοι θέλουν τα ίδια υλικά.

Οι άνδρες της «Dark Water» βρίσκονται στο χωριό Murree όπου περιμένουν την αποκομιδή τους από το ελικόπτερο, όταν τους πλησιάζει η εμπροσθοφυλακή των Ρώσων.

GAMEPLAY:
3 άνδρες της “Dark Water” βρίσκονται κρυμμένοι στο πίσω μέρος του χώρου (όπου θέλουν αυτοί).

5 «Ρώσοι» ξεκινούν από την πλευρά τους με σκοπό να ανακτήσουν τα υλικά.

Με την πάροδο 1 λεπτού, σε σημείο κοντά στο σημείο έναρξης των Ρώσων, αιωρείται το ελικόπτερο της Dark Water από το οποίο κατεβαίνουν 2 παίκτες (+3 αυτοί με το κιβώτιο = 5). Το σημείο θα προσφέρει ασφαλή είσοδο στον χώρο των 2 παικτών, δεν θα μπορεί δηλαδή να χτυπηθούν με το που μπουν στην πίστα.

Οι ομάδες θα παίξουν ίδιο αριθμό παιχνιδιών και από τις 2 πλευρές.

Σκοπός των Dark Water είναι να φτάσουν στο ελικόπτερο με τα υλικά.

Σκοπός των Ρώσων είναι να ανακτήσουν τα υλικά ή να εμποδίσουν την αποκομιδή τους. Εάν πάρουν τα υλικά, θα πρέπει να αναμένουν τη λήξη του χρόνου (που προσομοιώνει την έλευση της κύριας δύναμης τους)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Dark Water έχουν operator με την ειδικότητα του καταστροφέα, ο οποίος μπορεί να καταστρέψει τα υλικά (οπότε οι Ρώσοι να μην έχουν τίποτε να πάρουν). Ο τρόπος καταστροφής θα εξηγηθεί σε άλλο σημείο.


Λήξη παιχνιδιού:
α) με την πάροδο 5 λεπτών
β) με την ανάκτηση των υλικών από τους ρώσους ΚΑΙ την πάροδο 5 λεπτών
γ) με την καταστροφή των υλικών. Το παιχνίδι τελειώνει άμεσα
δ) με το να φθάσουν οι Dark Water στο «ελικόπτερο» (θα υποδειχθεί ο χώρος)

ΠΟΝΤΟΙ
Επιτυχία αποστολής: 70 πόντοι
Live συμπαίκτες: 1 πόντος (x 5) = 5 πόντοι
Dead αντίπαλοι 5 πόντοι (x 5) = 25 πόντοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου