Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

CONFLICT #1: HINT & TIPS

Το Χρηματοκιβώτιο θα είναι κλειδωμένο με λουκέτο και δίπλα θα υπάρχουν 4 κλειδιά, ένα εκ των οποίων θα ανοίγει το λουκέτο.

Καλό είναι να έχετε φακό, αλλά δεν είναι και απαραίτητο

Προσοχή στους χρόνους. Το χρονόμετρο για τους επιτιθέμενους (αλλά και τους αμυνόμενους) επιβάλλεται.

Προσοχή στις μεταφερόμενες paintballs: Ισχύει ότι και πριν: 400 για τους 3 τυφεκιοφόρους και από 1000 για τους 2 πολυβολητές. Ο αριθμός αφορά το σύνολο των μεταφερόμενων paintballs: στον γεμιστήρα του marker, στον γεμιστήρα εφεδρικού marker ή πιστολιού, σε θήκες πάνω στον παίκτη. Όχι μόνο τις μεταφερόμενες από τον παίκτη paintballs σε pod | Ποινές: 30 πόντοι ποινής στην ομάδα, για κάθε παίκτη που θα παραβεί τον κανονισμό και γίνει αντιληπτός σε έλεγχο πριν την έναρξη του παιχνιδιού | Οι επιπλέον paintballs θα παραδίδονται στον διαιτητή.

Χρονομετρήσεις marker θα γίνονται σε τυχαίους χρόνους, πριν, κατά ή μετά το τέλος του παιχνιδιού. Καλύτερα να έχετε χαμηλωμένη την ταχύτητα από το να ανεβεί μόνη της κατά την διάρκεια του παιχνιδιού λόγω αλλαγής θερμοκρασίας. Προσοχή: ελέγχετε την ταχύτητα συχνά μέσα στην μέρα.

Εάν έχετε κάποια ένσταση σε απόφαση διαιτητή, ενημερώστε τον Αρχηγό σας ώστε μόνο αυτός να συζητήσει το θέμα.

Blindshooting: Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση marker πάνω από ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ επιφάνειες χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονη οπτική επαφή του παίκτη με τον στόχο. Επιτρέπεται όμως η «τυφλή» χρήση του marker στις ΚΑΘΕΤΕΣ επιφάνειες (γωνίες κτηρίων-τοίχων) μέχρι το ύψος του κεφαλιού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου