Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΟΡΗΓΟΙ: PAINTBALLONLINE


Το Paintballonline με την μορφή του ηλεκτρονικού καταστήματος ξεκίνησε την λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2003, σαν συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας μας με αντικείμενο την προμήθεια και υποστήριξη πεδίων paintball.

Από το 2004 είναι ανάμεσα στους διοργανωτές και χορηγούς των πρωταθλημάτων Speedball (HPL, HPS, HPC, HPC Super 5). Το 2006 έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σκέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Speedball "Centurio" στην Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία, ενώ το επανέλαβε τον Μάρτιο του 2007 στο στάδιο του "Αχαρναϊκού" στην Αθήνα, διοργανώνοντας το καλύτερο τουρνουά της σειράς το 2007

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2004 πρωτάθλημα Recball (Tomahawk Rec Tour), το οποίο μετεξελίχθηκε στο Conquest και το RPPL).

Το 2008 μαζί με την "Δέξον ΕΠΕ" έβγαλε από την αφάνεια, και δημιούργησε το πρώτο πρωτάθλημα milsim/tactical paintball (το "Conflict") το οποίο εξελίχθηκε στην κορυφαία ίσως σειρά αγώνων του είδους παγκοσμίως.

Από το 2003 διοργανώνει παιχνίδια σεναρίου, μόνο ή με συνεργάτες. Το 2010 μαζί με την "Action Field" δημιούργησε την "National Scenario Command"  (NASCO) με την οποία διοργάνωσε πλήθος σεναριακών και military simulation events, με κορυφαίο το μεγαλύτερο Ελληνικό event, το ετήσιο παιχνίδι σεναρίου "Normandy D-Day".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου