Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

CONFLICT 5 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ...)






Το τουρνουά αποτελεί την συνέχεια του 5ου σκέλους που διακόπηκε λόγω βροχής. Η διεξαγωγή θα ξεκινήσει από το σημείο που σταμάτησε στο προηγούμενο. Μένουν 10 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση (με τον τρόπο του double elimination) , και μετά θα ακολουθήσει η τελική φάση με τον τρόπο του single elimination (βάση της κατάταξης της προκριματικής φάσης)

Τα παιχνίδια της συνέχειας είναι:
No Name - Poison Templars
Pit Bull - W.A.R
Winter X - Last Chancers
Paintbrothers - Μένος



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΤΟΠΟΣ:
Sniper Club, Παλλήνη (www.paintballclub.gr)

ΩΡΕΣ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 0800
BRIEFING: 0830
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 0845 (ΠΡΟΣΟΧΗ, θα τηρηθεί αυστηρά το no show)

ΣΕΝΑΡΙΟ
Νοτιοανατολικά σύνορα Villariba  - Villabafo

Ένα στενό πέρασμα ανάμεσα σε τεράστιους ορεινούς όγκους, αποτελεί το σύνορο ανάμεσα στις δύο χώρες. Έστω λίγα μέτρα μετακίνηση των συνόρων, θα δώσει στην μία ή την άλλη χώρα πρόσβαση στα πλούσια ορυχεία που βρίσκονται στα βουνά.

Οι διπλωματικές αντιπροσωπίες υπό την εποπτεία του ΟΗΕ έχουν καταλήξει σε συμφωνία: Δυνάμεις Κυανόκρανων της Σομαλίας θα φθάσουν από στιγμή σε στιγμή στην περιοχή, ώστε να διασφαλίσουν την μη αλλαγή των συνόρων. Οι δύο χώρες έχουν ελάχιστο χρόνο να κερδίσουν λίγα πολύτιμα μέτρα εδάφους…

GAMEPLAY
Κάθε ομάδα θα έχει τον έναν από τους δύο πολυβολητές της, σε σταθερή θέση μάχης, κοντά στο κέντρο της πίστας. Ο πολυβολητής αυτός μπορεί να έχει στην διάθεση του οποιοδήποτε αριθμό paintballs επιθυμεί. Το marker που θα έχει θα προσομοιώνει βαρύ 30άρι ή 50άρι πολυβόλο, το οποίο δεν θα μπορεί να μετακινηθεί από την θέση μάχης.  Σε περίπτωση που χτυπηθεί το πολυβόλο όσο είναι στην θέση μάχης ΔΕΝ θα βγαίνει εκτός παιχνιδιού, όπως αυτό συμβαίνει στα marker των παικτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που ο πολυβολητής αυτός θέλει να αφήσει την θέση του θα πρέπει:
Α) να έχει δεύτερο marker με 50άρι γεμιστήρα
Β) να αλλάξει στο πολυβόλο τον γεμιστήρα με 50άρι ΠΡΙΝ αφήσει την θέση του. Σε περίπτωση που δεν το πράξει, η ποινή είναι άμεση αποβολή του από το παιχνίδι καθώς και ενός ακόμα συμπαίκτη του, άσχετα αν το χρησιμοποίησε ή όχι.

Στα δύο άκρα της νοητής γραμμής του κέντρου της πίστας, θα υπάρχουν 2 κώνοι. Οι ομάδες θα πρέπει να τους μετακινήσουν στην ίδια ευθεία προς την πλευρά του αντιπάλου, ώστε να δημιουργήσουν νέα σύνορα.

Στην λήξη του παιχνιδιού θα καταμετρώνται τα μέτρα τα οποία κέρδισε η κάθε ομάδα.
Κάθε μέτρο κάθε πλευράς, θα δίνει 1 πόντους.

Η πίστα έχει μήκος 80 μέτρων. Οι ομάδες θα πρέπει να κερδίσουν μέτρα στην πλευρά των αντιπάλων, δηλαδή στα 40 μέτρα του μισού πεδίου. Οπότε κάθε πλευρά δίνει 40 πόντους, 80 πόντους στο σύνολο (βλ. σχέδιο 1).

Έστω η ομάδα Α μετακινήσει το δεξί της σύνορο στα 20μ, αλλά δεν μπορέσει να μετακινήσει το αριστερό σύνορο. Τότε κερδίζει 20 πόντους-μέτρα (βλ. σχέδιο 2)

Έστω η ομάδα Α μετακινήσει το δεξί της σύνορο στα 20μ, αλλά και η ομάδα Β μετακινήσει το σύνορο στα 10 μέτρα. Τότε η μεν Α κερδίζει 20 πόντους, η δε Β 10 πόντους. (βλ. σχέδιο 3)

Έστω η ομάδα Α μετακινήσει το δεξί της σύνορο στα 20μ, και το αριστερό της 30 μέτρα.  Τότε κερδίζει 50 πόντους-μέτρα (βλ. σχέδιο 4)

Live συμπαίκτες: 1 πόντος (σύνολο 5 πόντοι)
Dead αντίπαλοι: 4 πόντοι (σύνολο 20 πόντοι)

Μέγιστο σύνολο ανά ομάδα: 105 πόντοι

Χρόνος παιχνιδιού: 5 λεπτά






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου