Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

CONFLCIT #6 "OPERATION URBAN HELL": ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & REGISTRATION




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΟΠΟΣ:
Athens Paintball Village (pbvillage.gr)

ΩΡΕΣ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 0800
BRIEFING: 0830
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 0900

ΣΕΝΑΡΙΟ
Ιράκ 2008. Ντόπιος Σουνίτης,  αναμένει την συνάντηση του με πράκτορα της ιδιωτικής εταιρίας  ασφάλειας ο οποίος θα τον παραλάβει για να μεταβούν σε περιοχή όπου βρίσκονται κρυμμένα από το καθεστώς του Σαντάμ, χημικά όπλα αλλά  και άλλος οπλισμός. Η πλεονεξία του όμως τον έχει οδηγήσει να έχει επαφές με 2 εταιρίες.  Οπότε ενεργοποιεί τον πομπό ενημερώνοντας  ταυτόχρονα  και τα 2 κέντρα επιχειρήσεων, της “Dark Water” και της “Starkwood”.




Στα ερείπια του χωριού που κρύβεται ο πληροφοριοδότης καταφθάνουν ταυτόχρονα  τα ελικόπτερα των 2 εταιριών, με το κάθε ένα να μεταφέρει και τον πράκτορα-επαφή  τον οποίο γνωρίζει ο πληροφοριοδότης, και είναι ο μόνος τον οποίο θα ακολουθήσει για να επιβιβασθεί μαζί του στο ελικόπτερο, πριν καταφθάσει μεγάλη δύναμη των Πεζοναυτών οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και σπεύδουν να προλάβουν την «συναλλαγή».

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Μέγιστος χρόνος 5. Μπορεί να ολοκληρωθεί νωρίτερα εάν ο πληροφοριοδότης παραμείνει ασφαλής στο «ελικόπτερο» για 10 δευτερόλεπτα.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να παραληφθεί ο Πληροφοριοδότης από τον Πράκτορα που θα τον οδηγήσει στο «ελικόπτερο».  Ο Πληροφοριοδότης είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον πρώτο Πράκτορα που θα τον προσεγγίσει.  Οι Πράκτορες θα φορούν ειδικό διακριτικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ (i): Ο πληροφοριοδότης θα ακολουθήσει εκτός κτηρίου μόνο τον Πράκτορα (μόνο του ή με άλλους συμπαίκτες  του). Σε περίπτωση που τον προσεγγίσουν παίκτες οι οποίοι δεν συνοδεύονται από Πράκτορα, ο Πληροφοριοδότης ΔΕΝ θα τους ακολουθήσει, μπορεί δε και να τους πυροβολήσει. Μετά που βγει από το κτήριο τον Πληροφοριοδότη θα μπορεί να συνοδεύει οποιοσδήποτε παίκτης.

Εάν χτυπηθούν όλοι οι παίκτες που συνοδεύουν τον Πληροφοριοδότη (σε μια ακτίνα 2 μέτρων) αυτός  σταματάει να προχωράει  προς το ελικόπτερο και ψάχνει να καλυφθεί στο κοντινότερο ασφαλές σημείο, και μπορεί να παραληφθεί από τον αντίπαλο Πράκτορα και μόνο (όχι άλλο απλό παίκτη).

ΠΡΟΣΟΧΗ (ii): Ο Πληροφοριοδότης θα οδηγήσει σε υψηλής αξίας τοποθεσία. Το να χτυπηθεί επίτηδες ώστε να μην πέσει στα χέρια της αντίπαλης εταιρίας, δεν είναι προοπτική, αφού πάντα υπάρχει η περίπτωση να τον συλλάβουν εκ νέου σε επόμενη επιχείρηση. Οπότε απαγορεύεται να χτυπηθεί επί τούτου (εξ επαφής). Ο Πληροφοριοδότης είναι Διαιτητής, ο οποίος θα κρίνει εάν πιθανό hit που δεχθεί είναι κατά λάθος ή επίτηδες. Στην δεύτερη περίπτωση η ομάδα θα λαμβάνει πόντους ποινής. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να χτυπηθεί κατά λάθος από απόσταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ (iii): Εάν οι Πράκτορες χτυπηθούν πριν παραλάβουν τον Πληροφοριοδότη, τότε κανείς δεν μπορεί να τον παραλάβει από το οίκημα.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο χρόνος και δεν υπάρξει extraction, τότε καμία ομάδα δεν κερδίζει πόντους του Πληροφοριοδότη παρά μόνο Dead και Live.

ΠΟΝΤΟΙ
  • Επιτυχές Extraction……………………….75π
  • Dead Αντίπαλοι……………………………4π (σύνολο 20π)
  • Live συμπαίκτες……………………………1π (σύνολο 5π)
  • ΠΟΙΝΗ χτυπήματος Πληροφοριοδότη…. -75π

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 5ο Conflcit Operation Bordeline" ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Τετάρτης 8  Φεβρουαρίου  

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ CONFLCIT: Δηλώστε το όνομα της ομάδας με e-mail (scenario@paintballonline.gr), τηλέφωνο/SMS (6934276168 Γιώργος) ή post στην ομάδα στο Facebook ( https://www.facebook.com/groups/152408374848358/). Στον υπεύθυνο της ομάδας αποστέλεται τραπεζικός λογαριασμός και το ποσό της προκαταβολής, το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί έως το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Μαρτίου  Φεβρουαρίου , ώστε η δήλωση συμμετοχής να θεωρηθεί έγκυρη. 

Μεμονωμένοι παίκτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν σχετικά στο 6934276168 (Γιώργος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου