Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

CONFLICT #5: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & REGISTRATION





ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΠΟΣ:
Sniper Club, Παλλήνη (www.paintballclub.gr)

ΩΡΕΣ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 0800
BRIEFING: 0830
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 0900

ΣΕΝΑΡΙΟ
Νοτιοανατολικά σύνορα Villariba  - Villabafo

Ένα στενό πέρασμα ανάμεσα σε τεράστιους ορεινούς όγκους, αποτελεί το σύνορο ανάμεσα στις δύο χώρες. Έστω λίγα μέτρα μετακίνηση των συνόρων, θα δώσει στην μία ή την άλλη χώρα πρόσβαση στα πλούσια ορυχεία που βρίσκονται στα βουνά.

Οι διπλωματικές αντιπροσωπίες υπό την εποπτεία του ΟΗΕ έχουν καταλήξει σε συμφωνία: Δυνάμεις Κυανόκρανων της Σομαλίας θα φθάσουν από στιγμή σε στιγμή στην περιοχή, ώστε να διασφαλίσουν την μη αλλαγή των συνόρων. Οι δύο χώρες έχουν ελάχιστο χρόνο να κερδίσουν λίγα πολύτιμα μέτρα εδάφους…

GAMEPLAY
Κάθε ομάδα θα έχει τον έναν από τους δύο πολυβολητές της, σε σταθερή θέση μάχης, κοντά στο κέντρο της πίστας. Ο πολυβολητής αυτός μπορεί να έχει στην διάθεση του οποιοδήποτε αριθμό paintballs επιθυμεί. Το marker που θα έχει θα προσομοιώνει βαρύ 30άρι ή 50άρι πολυβόλο, το οποίο δεν θα μπορεί να μετακινηθεί από την θέση μάχης.  Σε περίπτωση που χτυπηθεί το πολυβόλο όσο είναι στην θέση μάχης ΔΕΝ θα βγαίνει εκτός παιχνιδιού, όπως αυτό συμβαίνει στα marker των παικτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που ο πολυβολητής αυτός θέλει να αφήσει την θέση του θα πρέπει:
Α) να έχει δεύτερο marker με 50άρι γεμιστήρα
Β) να αλλάξει στο πολυβόλο τον γεμιστήρα με 50άρι ΠΡΙΝ αφήσει την θέση του. Σε περίπτωση που δεν το πράξει, η ποινή είναι άμεση αποβολή του από το παιχνίδι καθώς και ενός ακόμα συμπαίκτη του, άσχετα αν το χρησιμοποίησε ή όχι.

Στα δύο άκρα της νοητής γραμμής του κέντρου της πίστας, θα υπάρχουν 2 κώνοι. Οι ομάδες θα πρέπει να τους μετακινήσουν στην ίδια ευθεία προς την πλευρά του αντιπάλου, ώστε να δημιουργήσουν νέα σύνορα.

Στην λήξη του παιχνιδιού θα καταμετρώνται τα μέτρα τα οποία κέρδισε η κάθε ομάδα.
Κάθε μέτρο κάθε πλευράς, θα δίνει 1 πόντους.

Η πίστα έχει μήκος 80 μέτρων. Οι ομάδες θα πρέπει να κερδίσουν μέτρα στην πλευρά των αντιπάλων, δηλαδή στα 40 μέτρα του μισού πεδίου. Οπότε κάθε πλευρά δίνει 40 πόντους, 80 πόντους στο σύνολο (βλ. σχέδιο 1).

Έστω η ομάδα Α μετακινήσει το δεξί της σύνορο στα 20μ, αλλά δεν μπορέσει να μετακινήσει το αριστερό σύνορο. Τότε κερδίζει 20 πόντους-μέτρα (βλ. σχέδιο 2)

Έστω η ομάδα Α μετακινήσει το δεξί της σύνορο στα 20μ, αλλά και η ομάδα Β μετακινήσει το σύνορο στα 10 μέτρα. Τότε η μεν Α κερδίζει 20 πόντους, η δε Β 10 πόντους. (βλ. σχέδιο 3)

Έστω η ομάδα Α μετακινήσει το δεξί της σύνορο στα 20μ, και το αριστερό της 30 μέτρα.  Τότε κερδίζει 50 πόντους-μέτρα (βλ. σχέδιο 4)

Live συμπαίκτες: 1 πόντος (σύνολο 5 πόντοι)
Dead αντίπαλοι: 4 πόντοι (σύνολο 20 πόντοι)

Μέγιστο σύνολο ανά ομάδα: 105 πόντοι

Χρόνος παιχνιδιού: 5 λεπτά


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 5ο Conflcit Operation Bordeline" ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Τετάρτης 8  Φεβρουαρίου  

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ CONFLCIT: Δηλώστε το όνομα της ομάδας με e-mail (scenario@paintballonline.gr), τηλέφωνο/SMS (6934276168 Γιώργος) ή post στην ομάδα στο Facebookhttps://www.facebook.com/groups/152408374848358/). Στον υπεύθυνο της ομάδας αποστέλεται τραπεζικός λογαριασμός και το ποσό της προκαταβολής, το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί έως το μεσημέρι της Τετάρτης 8  Φεβρουαρίου , ώστε η δήλωση συμμετοχής να θεωρηθεί έγκυρη. 

Μεμονωμένοι παίκτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν σχετικά στο 6934276168 (Γιώργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου