Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

CONFLCIT #2: OPERATION KILL ZONE - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Θήβα, χώρος του Winter-X. Πρόσβαση (χωρίς διόδια Θήβας): Μετά τα διόδια Σχηματαρίου, περίπου στα 7 με 10 λεπτά υπάρχει ταμπέλα ΕΞΟΔΟΥ από την Εθνική Οδό με την ένδειξη ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ. Κάνουμε αριστερά πάνω από την αερογέφυρα και σε περίπου 15 λεπτά βρισκόμαστε στο εργοστάσιο WINTER στα δεξιά μας. Αμέσως μετά στρίβουμε δεξιά και  ακολουθούμε τον δρόμο που μας βγάζει σε γέφυρα (από κάτω περνάει η Εθνική Οδός). Από εκεί ΠΡΙΝ τη γέφυρα στα αριστερά μας βλέπουμε το εργοστάσιο LIPANZIS και ευθεία στα 500 μέτρα είναι το εργοστάσιο που διεξάγεται το τουρνουά. Σε περίπτωση που χαθείτε ή για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6937234720 (Πρόδρομος)

ΩΡΕΣ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 0800
BRIEFING ΑΡΧΗΓΩΝ: 0845
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: 0915

ΣΕΝΑΡΙΟ:
Αφγανιστάν 2011

Με δυσκολία οι πρωινές ακτίνες του ήλιου προσπαθούσαν να διαπεράσουν την πυκνή ομίχλη που κάλυπτε την ορεινή περιοχή γύρω από το χωριό Mollayan στο Νότιο Αφγανιστάν και να φθάσει ως τον οχυρωμένο σταθμό ομάδας αναγνώρισης της 10ης Αμερικάνικης Ορεινής Ταξιαρχίας. Λίγο πιο πριν οι στρατιώτες του φυλακίου είχαν ακούσει κάποιους περίεργους θορύβους από το χωριό, αλλά όσο δεν είχαν διαταγές, δεν ξεμύτιζαν από το καλά φυλαγμένο σταθμό τους, αφού η περιοχή αποτελεί πέρασμα των Ταλιμπάν και ποτέ οι άνδρες του φυλακίου δεν επιχειρούν κάτι παραπάνω από τις διαταγές τους.

Ξαφνικά, μέσα από παράσιτα, ο ασύρματος ζωντάνεψε και ο λοχίας επικοινωνιών άκουσε την εκπομπή με έκπληξη.

Κατά την αποχώρηση του αμερικανού υπουργού αμύνης από το Kadahar, το ελικόπτερο του από βλάβη επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση στο χωριό Mollayan όπου και συντρίφθηκε. Ο βιοπομπός του υπουργού δείχνει ζωτικές λειτουργίες αλλά σε όχι ιδιαίτερα καλή κατάσταση και έτσι η μικρή φρουρά λαμβάνει εντολή να επιχειρήσει διάσωση με θωρακισμένο όχημα. Μόνοι. Η ομίχλη δεν επιτρέπει αποστολή ενισχύσεων πριν το πέρας 2 ωρών

GAMEPLAY:
SETUP: 5 Αμερικανοί βρίσκονται στην βάση τους (γραφεία – χώρος παιχνιδιού περσινού 2ου Conflcit). Από έξω βρίσκεται όχημα το οποίο θα προσομοιώνει θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού. Το όχημα θα έχει οδηγό διαιτητή ο οποίος θα οδηγεί το όχημα κάτω από συγκεκριμένους κανόνες ασφάλειας (υπάρχουν ειδικοί κανόνες για το όχημα). Στην οροφή θα έχει πολυβόλο 30άρι (προσφορά του Paintballmarket). Το πολυβόλο θα έχει αέρα αλλά όχι paintballs.Σκοπός τους είναι να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο υπουργό, να τον μεταφέρουν με φορείο στο θωρακισμένο όχημα, και να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στην βάση.

3 Ταλιμπάν ξεκινούν από την άκρη του χώρου, και σκοπό έχουν να εμποδίσουν τους αμερικάνους να ανακτήσουν  τον υπουργό ή να τους εμποδίσουν να επιστρέψουν στην βάση τους, μια που έχουν ειδοποιηθεί και κατεβαίνουν από τα γύρω ορεινά πάνω από 150 σύντροφοι τους. Προσοχή: οι Ταλιμπάν ΔΕΝ μπορούν να μεταφέρουν τον υπουργό αφού δεν διαθέτουν φορείο. Θα διαθέτουν αντιαρματικό όπλο (προσφορά του Paintballonline) το οποίο θα μπορεί να βάλει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο προς το όχημα, για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που η βολή αστοχήσει και χτυπήσει παίκτη. Το αντιαρματικό θα το χειρίζεται συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος εάν χτυπηθεί δεν θα μπορεί να αντικατασταθεί από άλλον. Το αντιαρματικό θα συνοδεύεται από 2 ρουκέτες.

2 Ταλιμπάν ξεκινούν 1 λεπτό μετά από διπλανό χώρο και μπορούν να φθάσουν με ασφάλεια σε περιοχή πλάι από το όχημα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, σε κάθε starting base θα βρίσκονται 2 ομάδες, και με το τέλος του παιχνιδιού θα κατευθύνονται εκεί οι επόμενες ομάδες βάση προγράμματος ώστε να ελαττωθούν οι καθυστερήσεις.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Α) ο υπουργός (κούκλα) πρέπει να μεταφέρεται με φορείο μόνο. Μεταφορά με χέρια χωρίς φορείο σημαίνει ότι γίνεται DEAD
B) ο υπουργός μπορεί να μεταφερθεί πίσω στην βάση είτε επί του οχήματος είτε με τα χέρια, πάντα πάνω στο φορείο
Γ) Ο χειριστής του πολυβόλου του αυτοκινήτου πρέπει να είναι ο ένας από τους 2 πολυβολητές της ομάδας. Η ομάδα μπορεί να μην έχει κανέναν χειριστή στο πολυβόλο. Ο χειριστής του πολυβόλου μπορεί να το εγκαταλείψει και να μπει στο παιχνίδι με το προσωπικό του marker.
Δ) Δεν προβλέπεται χρήση ασπίδας

ΧΡΟΝΟΣ: 6 λεπτά.

ΛΗΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ α) με την πάροδο 6 λεπτών. β) με την είσοδο των αμερικάνων στην βάση τους με τον τραυματία

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Οι ομάδες θα παίξουν ίδιο αριθμό παιχνιδιών και από τις 2 πλευρές.

ΠΟΝΤΟΙ
  • Επιτυχία αποστολής (Αμερικάνοι: ασφαλής ο τραυματίας στην βάση / Ταλιμπάν: ασφαλής ο τραυματίας στα χέρια τους ή εμπόδιση Αμερικανών να επιστρέψουν στην βάση τους): 70 πόντοι (προσοχή: ο υπουργός πρέπει να είναι LIVE)
  • Live συμπαίκτες: 1 πόντος (x 5) = 5 πόντοι
  • Dead αντίπαλοι: 5 πόντοι (x 5) = 25 πόντοι

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ομάδες μπορούν μετά που μελετήσουν τα παραπάνω να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση για τυχών παρατηρήσεις ώστε πιθανές διορθώσεις, προσθήκες, κτλ, να γίνουν μερικές μέρες πριν το τουρνουά
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου