Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

CONFLCIT #4 : GAMEPLAY

"Αμερικανικό  F-15 που περιπολούσε πάνω από το Σουδάν  οπλισμένο με τακτικές ατομικές βόμβες Β-61, παρουσίασε βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Αντάρτες του SLM/A αφαίρεσαν τις πυρηνικές κεφαλές και τις απομάκρυναν με επιταγμένο λεωφορείο. Λόγω της παρουσίας και άλλων οχημάτων το λεωφορείο χτυπήθηκε ελαφρά από το συνοδευτικό F-15.


Από την Ερυθρά Θάλασσα απονηώθηκε άμεσα ελικόπτερο με ομάδα πεζοναυτών για την αποκομιδή των κεφαλών...


Όμως οι επικοινωνίες υποκλάπηκαν και από βάση μισθοφόρων της Dark Water στην Κένυα, οι οποίοι στέλνουν και αυτή ομάδα για να πάρουν τις κεφαλές.
Και οι 2 μονάδες έχουν ελάχιστο χρόνο αντίδρασης μια που στην περιοχή καταφθάνουν περί των 4500 ανταρτών SLM/A."




·                     Το κάθε παιχνίδι θα διαρκεί 5 λεπτά.
·                     Οι ομάδες θα ξεκινάνε από συγκεκριμένη βάση, που θα ορίζεται από το πρόγραμμα και θα έχει μοιρασμένα παιχνίδια σε κάθε μία από αυτές.
·                     Κάθε παίκτης που θα χτυπηθεί, θα κατευθύνεται με το χέρι πάνω στο κεφάλι, εκτός παιχνιδιού
·                     Σκοπός των ομάδων είναι να πάρουν μέσα από το λεωφορείο τις 2 κεφαλές, να τις μεταφέρουν στο σημείο εκκίνησης, και να τις κρατήσουν μέχρι το πέρας του χρόνου.
·                     Οι ομάδες θα παίρνουν τους πόντους επιτυχίας μόνο αν έχουν και τις 2 κεφαλές στην κατοχή τους
·                     Πόντοι
    • Dead αντίπαλοι:  4 πόντοι [μέγιστο 24 πόντοι]
    • Live συμπαίκτες: 1 πόντος[μέγιστο 6 πόντοι]
    • Ασφαλείς οι 2 κεφαλές: 70 πόντοι

Άλλες οδηγίες
·         Προσοχή στον κανονισμό για milsim look, μεταφορά μέγιστου αριθμού paintballs, και η ύπαρξη μέχρι 2 πολυβολητών (παράγραφος 9 του Κανονισμού)
·         Απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων και κροτίδων που δεν είναι κατασκευασμένα για paintball. Για να επιτραπεί η χρήση τους πρέπει να έχει ενημερωθεί η διοργάνωση. Σε χρήση τους χωρίς πρότερη ενημέρωση, μηδενίζεται η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
·         Απαγορεύεται η χρήση των παρακάτω τύπων paintballs: All Star, Marbalizer, Evil, όπως επίσης οποιασδήποτε άλλης η οποία προκαλεί φθορά σε βαμβακερά υφάσματα
·         Το Players Area με τον χώρο παιχνιδιού είναι δίπλα. Οπότε οι ομάδες υποχρεούνται να βρίσκονται stand by για το παιχνίδι τους. Ομάδα η οποία δεν θα είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι, μετά το πέρας 1 λεπτού θα θεωρείται ως non-show
·         Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου.
·         Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή το πρωί, 4 Φεβρουαρίου
·         Ανάλογα με τον τελικό αριθμό ομάδων, μπορεί να προστεθεί ένα επιπλέον πεδίο για τα παιχνίδια με λίγο διαφορετικό gameplay. Σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα έχουν ίσο αριθμό παιχνιδιών και στα 2 πεδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου